Incheieturi si ligamente

https://www.supersuplimente.ro/suplimente-nutritive/incheieturi-ligamente/

Activitatiile fizice, de cele mai multe ori supun organismul sa treaca printr-un traumatism la nivel de incheieturi si ligamente . Daca se greseste in depunerea efortului fizic organismul are de suferit. Ligamentele sunt o formă de țesut conjunctiv. 

Țesutul cartilaginos al ligamentelor este format, în principal, din colagen și din elastină. În majontatea ligamentelor, acest țesut este așezat ordonat în fascicule fibroase. În ligamentele cu o formă cilindrică, fibrele sunt dispuse longitudinal și rezistă la întindere. 

Noi va oferim mai multe suplimente pentru prevenirea ,intretinerea si vindecarea acestor probleme ale incheieturilor si ligamentelor.

SHARK CARTILAGE

Cartilajul de rechin este izvorul natural al condroitin sulfatului care este o importanţă cheie în alcătuirea cartilajelor din articulaţii. SCITEC ESSENTIALS Shark Cartilage conţine substanţele pentru integritatea încheieturilor deteriorate, efectul substanţelor sunt considerate diminuării inflamaţiilor. De accea consumarea poate ajuta la intreţinerea şi funcţionarea sănătoasă a articulaţiilor, cu folosirea acestuia putem mări introducera substanţelor necesare pentru sinteza cartilajelor. Putem diminui durerile de articulaţii şi inflamaţii, putem creşte mobilitatea articulaţiilor.

SCITEC ESSENTIALS Shark Cartilage este un produs nutritiv de bază pentru toţi cei care au probleme cu articulaţii, sau cei care vor să anticipe aceste probleme.

JOINT-X

Joint-X este o formula complexa pe baza a 4 ingrediente esentiale ce contribuie la mentinerea sanatatii articulatiilor. Suplimentul contine sulfat de glucozamina, sulfat de condroitina, gelatina si metilsulfonilmetan, cunoscut si sub denumirea de MSM.