https://www.supersuplimente.ro/suplimente-nutritive/inlocuitori-de-mese/

Parca suntem din ce in ce mai ocupati, si vrem sa le avem pe toate: ne dorim o cariera, cat mai mult timp petrecut cu familia, cat mai multe iesiri cu prietenii, excursii, etc. Este foarte important de unde ne acumulam toata energia de care avem nevoie pentru a ne satisface toate activitatiile si dorintele. Pentru asta este obligatoriu sa avem mese regulate, echilibrate, bogate in nutrienti dar nu de orice fel, si anume sa fie nutrienti de calitate.

Astfel de nutrienti putem obtine si din inlocuitorii de mese. Inlocuitorii de masa, asociaţi cu mişcarea susţinută, pot creşte rata de ardere a grăsimilor datorită proteinelor care ajută la dezvoltarea optimă a masei musculare. 

Unii înlocuitori de masă au o textură de pudră deoarece conţin nutrienţi în formă deshidratată: proteine din lapte, zer sau soia, vitamine, minerale etc, chiar dacă nu arată ca si mâncarea tradiţională. Acestea pot fi consumate în amestec cu lapte semi-degresat, in functie de aportul caloric pe care il au se pot consuma si cu apa.

Opti-Lean Whey este un inlocuitor de mese, creat special pentru a sprijinii pierderea in greutate.

Lean Whey este un concentrat proteic, care are ca si sursa proteica zerul din lapte. Fiecare portie de Lean Whey contine 20 g de proteine si mai putin de 1 g de zahar, 234 mg de CLA, 130 mg de L-carnitina, 78 mg de extracte din ceai verde. 

Datorita continutului pe care il are, Lean Whey poate fi administrat in programele de slabire.