Suplimente fitness si slabire pentru femei

 

https://www.supersuplimente.ro/

 Cel mai important lucru de reținut este că fiecare vârstă aduce anumite schimbări în viața noastră. Atunci când alimentația este haotică și nu reușim să-i oferim organismului nostru toată gama de vitamine naturale, în ajutor ne vin suplimentele.

De ce fel de suplimente avem nevoie? 

Unele femei recurg la varianta cea mai simplă – iau un supliment care conține o varietate de vitamine și minerale. Trebuie să știți însă că aceasta nu este întotdeauna cea mai potrivită soluție. Iată și explicația – unele suplimente complexe conțin cantități ridicol de mici de anumite minerale, iar altele pot fi în cantități foarte mari, dar absolut inutile pentru organism. De exemplu numeroase multivitamine furnizează cantități crescute de vitamina A. 

 Iti voi prezenta câteva vitamine absolut recomandate și necesare pentru femei:

Vitamina E - este importantă în special pentru femeile care au ajuns la menopauză, când riscul de a dezvolta boli de inimă crește dramatic.

Calciul și Vitamina D -  Dacă aveți sub 50 de ani ar trebui să luați un supliment zilnic de calciu care conține 500 de miligrame, dacă aveți peste 50 de ani doza trebuie să fie dublă.  Puteți alege un supliment de calciu care conține și vitamina D, care va ajuta organismul să absoarbă calciul și va menține capacitatea de funcționare a sistemului imunitar.

Vitaminele de grupa B – acesta sunt foarte utile organismului în procesul de a transforma alimentele consumate în energie.  Medicii sfătuiesc femeile să ia un complex de vitamina B, care conține B6, B12, acid folic, tiamină, riboflavină, niacină, biotină și acid pantotenic.

Magneziu – permite arterelor să se relaxeze, ceea ce ajută la reglarea tensiunii arteriale. De asemenea, magneziul joacă un rol important în transmiterea impulsurilor electrice, care mențin bătăile cordului.

Intervalul 20 – 30 de ani:

Ameliorarea sindromului premestrual – În cazul majorității femeilor, balonarea sensibilitatea la nivelul sânilor și alte simptome ale sindromului premestrual tind să se amelioreze cu vârsta. Totuși, pentru femeile aflate în jurul vârstei de 20 de ani, aceasta ar putea constitui o problemă reală. Există dovezi că un consum suplimentar de vitamina B6 poate ameliora anxietatea, balonarea premenstruală și alte senzații neplăcute provocate de menstruație. Magneziul și calciul sunt la fel de importante pentru ameliorarea simptomelor sindromului premestrual.

Un sistem osos puternic – Când femeile ajung la menopauză sunt mai predispuse la osteoporoză, o stare în care structura osoasă se subțiază și care prezintă principala cauză a fracturilor la persoanele în vârstă. Menținerea masei osoase în tinerețe este cel mai bun lucru pe care îl puteți face, iar asta înseamnă că trebuie să vă asigurați că primiți suficient calciu și vitamina D.

Intervalul 30 - 40 de ani

Protecția inimii – Una din trei femei va dezvolta pe parcursul vieții o boală cardiacă. Un mod eficient de a proteja inima, alături de exercițiul fizic regulat, evitarea fumatului și grăsimilor saturate, este să obțineți suficienți nutrienți și antioxidanți din alimente.

Intervalul de 40 – 50 de ani

Luptă împotriva cancerului – Studiile au arătat clar că femeile care consumă din abundență fructe și legume prezintă un risc de cancer mai mic. Anumite „merite” sunt atribuite acidului folic. Studiile au arătat că femeile care consumă puțin acid folic, prezintă un risc crescut de cancer de col uterin, de colon și rect, plămâni, esofag, creier, pancreas și sân.

Controlul îmbătrânirii - Femeile au nevoie de aproape 2 miligrame de cupru zilnic. Din păcate, majoritatea obțin doar jumătate din această cantitate. În timp, nivelurile scăzute de cupru pot accelera unul dintre procesele îmbătrânirii, numit glicarea proteinelor, care afectează țesuturile inimii și rinichilor. Dacă sunteți în căutarea unui mutisupliment, alegeți unul care conține cuprul chelat cu un aminoacid.  

Pentru comenzi si vizualizarea ofertelor noastre va asteptam sa accesati link-ul nostru, aici vei gasii tot  ce e nevoie pentru tine si corpul tau!

https://www.supersuplimente.ro/