https://www.supersuplimente.ro/suplimente-nutritive/masa-musculara/

Proteinele pentru masa musculara, cunoscute si sub denumirea de gainere, sustin cresterea in greutate si dezvoltarea masei musculare. Aceste suplimente nutritive contin nutrienti de inalta calitate, precum proteine, carbohidrati si aminoacizi si hranesc masa musculara, ajutand organismul sa se refaca rapid dupa antrenamente.

Muschii detin un rol important in functionarea organismului, ei reprezentand aproximativ 40-50% din greutatea totala a corpului.

Muschiul are proprietatea de a se contracta si decontracta, iar in corpul uman se gasesc in jur de 650 de muschi, ceea ce constituie jumatate din greutatea corpului.

Masa musculara reprezinta greutatea totala a muschilor organismului. Aici intra in componenta toate grupele de muschi precum si apa care este depozitata in ei. In cresterea si de zvoltarea masei musculare nu trebuie desconsiderat rolul pe care il detine o nutritie corecta si echilibrata. 

Pentru ca tu si corpul tau sa aveti rezultate vizibile in cresterea masei musculare, trebuie sa sti sa iti selectezi categoria de suplimente nutritive, dozele in functie de greutate, sex, efort fizic, etc.

https://www.supersuplimente.ro/ Iti ofera o lista completa cu suplimente nutritive pentru cresterea masei musculare!