Prin accesarea si/sau comandarea produselor de pe site-ul nostru www.supersuplimente.ro va obligati sa respectati si sa acceptati termenii si conditiile prezentate mai jos.


SUPERSUPLIMENTE.RO isi rezerva dreptul de a modifica continutul site-ului (efectuand schimbari ai termenilor si conditiilor, politicii de confidentialitate etc.) fara a notifica in prealabil uilizatorii.


Pentru a evita posibilele incidente, va recomandam sa cititi si sa luati la cunostinta periodic aceasta sectiune a termenilor si conditiilor.


Atentie! Informatiile furnizate de acest site nu inlocuiesc sfaturile unui medic specialist.


 


1. Conditii de acces si de utilizare


Accesarea si vizualizarea site-ului nostru nu implica o limita de varsta. Va recomandam ca, pentru a evita neplacerile, sa cititi cu atentie descrierile produselor inainte de a plasa o comanda. Nu ne asumam responsabilitatea pentru nerespectarea atentionarilor cu privire la varsta.


Produsele noastre se adreseaza doar persoanelor cu varsta minima de 18 ani!


Utilizarea acestui site implica si acceptarea termenilor si conditiilor.


2. Drepturi de autor


Continutul prezentat pe SUPERSUPLIMENTE.RO este protejat conform legii, fiind proprietatea noastra.


Utilizatorii nu au dreptul de a efectua modificari  pe site (impotriva intereselor noastre) fara un acord in scris in prealabil de la firma noastra.


Pozele site-ului nostru au un caracter informativ.


3. Preturi


Preturile produselor sunt in lei si contin TVA, existand posibilitatea sa contina eventuale erori de redactare.


In cazul comenzilor se adauga si plata transportului, FAN CURIER.


SUPERSUPLIMENTE.RO isi rezerva dreptul de a efectua modificari asupra preturilor, fara o notificare in prealabil a utilizatorilor.


4. Livrarea


Comenzile plasate sunt livrate in functie de disponibilitatea produselor in stoc. (Firma noastra isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzi.) Preturilor pot fi modificate fara vreo notificare prealabila


In cazul in care intalniti probleme la ridicarea coletelor, recomandam sesizarea in aceeasi zi la numarul de telefon - 0724-516.476 


5. Plata


SUPERSUPLIMENTE.RO  livreaza comenzi cu plata ramburs indiferent de zona tarii. Costul de transport este suportat de client, sau integral de catre firma noastra, in cazul comenzilor de peste 300 lei. Plata se mai poate efectua si pe site prin plata online cu cardul.


6. Dreptul de proprietate


Produsele comandate raman in proprietatea firmei noastre pana in momentul achitarii integrale ale acestora.


7. Colete neridicate


In cazul coletelor trimise si neridicate in timp util (5-15 zile), acestea vor fi returnate automat. Chiar si in aceasta situatie, clientului ii revine obligatia de a plati factura. Pentru a retrimite un colet, firma noastra isi rezerva dreptul de a cere un avans clientilor.


Fiecare utilizator ce comanda, va fi avizat telefonic si/sau prin intermediul unui email de  data cand a fost plasat coletul la posta. In acest caz,  ne rezervam dreptul de a nu accepta plangerile legate de lipsa avizarii.


8. Daune in timpul transportului


Daca sesizati daune ale produsului din cauza transportului, clientul are obligatia de a anunta firma, cu scopul de a solutiona problema.


9. Politica de returnare


Produsele comandate pot fi returnate doar in cazul in care produsul prezinta deteriorari sau nu corespunde cu comanda initiala. Firma noastra isi rezerva dreptul de a nu accepta returul in cazul in care produsul a fost desigilat, i-a fost rupta eticheta sau a fost deteriorat. Returnarea produselor se face in termen de 14 zile calendaristice impreuna cu Formularul de retur


9.1. Taxa de manipulare retur


- Daca se doreste schimbarea unui produs care nu face obiectul garantiei, SUPERSUPLIMENTE.RO  isi rezerva dreptul de a aplica o taxa de manipulare retur in valoare de 3 lei.


- In cazul in care produsele achizitionate nu corespund caracteristicilor specificate pe site, in momentul returului NU se va aplica taxa de manipulare.


10. Politica de protejare a informatiilor


Firma noastra detine o politica asupra respectarii confidentialitatii datelor. Asadar, ne luam angajamentul de a nu furniza datele personale catre terti pentru a fi utilizate in alte scopuri in afara de cel al efectuarii comenzii. De asemenea, ne angajam sa nu furnizam adresa Dvs. de e-mail altor entitati pentru a nu incuraja spam-ul.


11. Modificari ale serviciilor


Firma noastra poate modifica continutul site-ului sau poate intrerupe serviciile si informatiile puse la dispozitie. De asemenea, si in acest caz, ne rezervam dreptul de a nu notifica in prealabil utilizatorii.


12. Absolvirea de raspundere


Utilizand acest site, ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca:


utilizarea informatiilor si a serviciilor se face pe propria raspundere

SUPERSUPLIMENTE.RO este scutit de orice raspundere exprimata direct sau indirect la garantiile indirecte de vanzare

SUPERSUPLIMENTE.RO  nu ofera garantie pentru calitatea produselor, a informatiilor sau serviciilor pe care le folositi prin utilizarea site-ului.

13. Instiintare


SUPERSUPLIMENTE.RO   poate instiinta utilizatorii prin intermediul e-mailului. Notificarile vor privii eventualele schimbari in Regulile de Utilizare sau alte chestiuni generale.


14. Frauda


Incercarea modificarii continutului site-ului ce implica afectarea serverului, este considerata tentativa de frauda si va duce la inceperea unei cercetari penale impotriva autorului/autorilor infractiunii.


15. Litigii


Litigiile aparute intre Societate si Clienti pot fi rezolvate pe cale amiabila.


In cazul in care problemele respective nu se pot rezolva pe cale amiabila, solutionarea va reveni instantelor de judecata.


Luand la cunostinta si acceptand acesti Termeni si Conditii, clientul si le asuma in totalitate.