Meniu
Your Cart

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 400 LEI Cumpara Acum!

Articulatii si Ligamente


Brand: Olimp Nutrition Model: Kolagen Activ Plus, 80 Tablets, OLIMP
colagenul este o substanta proteica prezenta in sistemul osos, sistemul muscular, sistemul digestiv, piele, vase de sange si articulatii;colagenul poarta un rol regenerarea celulara si a tesuturilor conjunctive si se gaseste in mai multe forme in organism, fiecare avand propriul mod de actiune;produ..
38,00 lei
TVA inclus:38,00 lei
Brand: Universal Model: ANIMAL FLEX 44 PACHETE-UNIVERSAL
Nici un alt supliment proiectat pentru tendoane si ligamente nu a câștigat mai multe premii și distincții decât Animal Flex. De ce? Pentru că Animal Flex lucrează. Animal Flex a câștigat prestigiosul titlu de "Suplimentul  anului"  opt ani la rând. Dar, mai important, A..
175,00 lei
TVA inclus:175,00 lei
Brand: Biotech USA Model: Arthro Guard, 120caps, BiotechUsa
Prezentare ProdusBioTech din Statele Unite ale Americii Arthro Guard  îmbină forțele diferitelor substanțe pentru a oferi îngrijire 360 °. Formula este superbă include 1000 mg de glucozamină, 1000 mg de condroitină, 1000 mg de MSM și 500 mg de ulei de flax. În plus, există un amestec special de..
95,00 lei
TVA inclus:95,00 lei
Brand: Weider Model: COLLAGEN 300 G WEIDER
Pulbere solubila pe baza de peptide de colagen bovin (100% Peptan®), acid hialuronic, vitamina C si magneziu. Cu indulcitori.Weider Collagen este o pulbere solubilă pe baza de peptide de colagen bovin (100% Peptan®), acid hialuronic, vitamina C și magneziu. Cu îndulcitori.Colagenul este o prote..
64,00 lei
TVA inclus:64,00 lei
Brand: Nutrend Model: FLEXIT DRINK NUTREND 400G
Flexit drink este un supliment eficient pentru nutriția articulațiilor, cu o compoziție complexă. Aceasta conține glucozamină, condroitină, proteine și peptide de colagen, aminoacizi, MSM, acid hialuronic, cu alte cuvinte, toate substanțele dovedite a fi cele mai eficiente p..
60,00 lei
TVA inclus:60,00 lei
Brand: Nutrend Model: Flexit Gelacoll - Nutrend 180 caps
Flexit Gelacoll este un supliment nutrițional sub formă de capsule de gelatină, utilizat pentru protecția pe termen lung și regenerarea dinamică a articulațiilor. Acesta conține un hidrolizat de gelatină extrem de eficient, îmbogățit cu vitamina C, ceea ce contribuie la form..
42,00 lei
TVA inclus:42,00 lei
Brand: Nutrend Model: Flexit Gelacoll - Nutrend 360 caps
Flexit Gelacoll este un supliment nutrițional sub formă de capsule de gelatină, utilizat pentru protecția pe termen lung și regenerarea dinamică a articulațiilor. Acesta conține un hidrolizat de gelatină extrem de eficient, îmbogățit cu vitamina C, ceea ce contribuie la formarea colagenului standard..
84,00 lei
TVA inclus:84,00 lei
Brand: Nutrend Model: Flexit Gold Drink 400G + Flexit Gold Gel
Printre cele mai importante substanțe active din FLEXIT GOLD DRINK este peptida specială de colagen din pește Naticol ®, produsă prin hidroliza enzimatică, care iese în evidență prin greutatea sa moleculară scăzută. Un alt ingredient activ este metilsulfonilmetanul (MSM), care conține sulf organic. ..
80,00 lei
TVA inclus:80,00 lei
Brand: Biotech USA Model: GLUCOSAMINE 500 BIOTECH 60 CAPS 57G
Glucosamine 500 BioTech!În caz contrar exerciţiile efectuate în timpul antrenamentelor pot deveni dureroase şi pot întrerupe timpuriu cariera sportivă.Folosirea acestui produs este recomandat tuturor cu scopul de a împiedica apariţia durerilor articulare. Glucosamine 500 BioTech previne accidentarea..
56,00 lei
TVA inclus:56,00 lei
Brand: Biotech USA Model: Glucosamine, 60 cps, Biotech USA
Chondroitin Glucosamine - este un supliment creat special pentru sănătatea articulaţiilor. Cu o combinaţia perfectă de nutrienţi, Chondroitin Glucosamine reduce inflamaţia şi durerea încheieturilor.Chiar dacă aveţi muşchi enormi şi un procent foarte scăzut de ţesut adipos, este foarte importantă şi ..
47,00 lei
TVA inclus:47,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: Mega Glucosamine (100 caps.), Scitec Nutrition
Din cauza asta are rol important în conservarea stării de sănătate a articulaţiilor. Glucozamina accelerează regenerarea articulaţiilor afectate, îmbunătăţeşte funcţia şi mobilitatea lor. Cu toate acestea, glucozamina are efect analgezic şi antiinflamator. Sinergeticele glucozaminei sunt MSM, condro..
56,00 lei
TVA inclus:56,00 lei
Brand: Gold Nutrition Model: MUSCLE REPAIR 60 CAPS GOLD NUTRITION
Gold Nutrition Muscle repair | recuperare muscularaIngredientele din acest supliment nutritiv sport de la Gold Nutrition ajuta la recuperare musculara , reduce durerea si inflamatia .  Turmericul ajută la diminuarea inflamaților cauzate de artrită, entorse musculare, umflături și dureri cauzate..
90,00 lei
TVA inclus:90,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: SHARK CARTILAGE SCITEC 75 CAPS 54G
Cartilajul de rechin este izvorul natural al condroitin sulfatului care este o importantă cheie în alcătuirea cartilajelor din articulaţii. Shark Cartilage conţine substanţele pentru integritatea încheieturilor deteriorate, efectul substanţelor sunt considerate diminuării inflamaţiilor. De accea con..
53,00 lei
TVA inclus:53,00 lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)
Politica Cookies
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.