Meniu
Your Cart

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 400 LEI Cumpara Acum!

ARTICULATII SI LIGAMENTE


Brand: UNIVERSAL Model: ANIMAL FLEX 44 PACHETE-UNIVERSAL
Nici un alt supliment proiectat pentru tendoane si ligamente nu a câștigat mai multe premii și distincții decât Animal Flex. De ce? Pentru că Animal Flex lucrează. Animal Flex a câștigat prestigiosul titlu de "Suplimentul  anului"  opt ani la rând. Dar, mai important, A..
240,00 lei
TVA inclus:240,00 lei
Brand: WEIDER Model: COLLAGEN 300 G WEIDER
Pulbere solubila pe baza de peptide de colagen bovin (100% Peptan®), acid hialuronic, vitamina C si magneziu. Cu indulcitori.Weider Collagen este o pulbere solubilă pe baza de peptide de colagen bovin (100% Peptan®), acid hialuronic, vitamina C și magneziu. Cu îndulcitori.Colagenul este o prote..
73,00 lei
TVA inclus:73,00 lei
Brand: NUTREND Model: Flexit Gold Drink 400G + Flexit Gold Gel
Printre cele mai importante substanțe active din FLEXIT GOLD DRINK este peptida specială de colagen din pește Naticol ®, produsă prin hidroliza enzimatică, care iese în evidență prin greutatea sa moleculară scăzută. Un alt ingredient activ este metilsulfonilmetanul (MSM), care conține sulf organic. ..
115,00 lei
TVA inclus:115,00 lei
Brand: NUTREND Model: Nutrend Collagen Liquid 11000 mg 500 ml
Colagenul in forma lichida de la Nutrend este hidrolizat si imbogatit cu cupru, vitaminele B6, B12, biotina si vitamina C.Suplimentul sustine sanatatea vaselor de sange, oaselor, cartilajelor, gingiilor, dintilor si pielii.Concentratul lichid se poate dilua cu apa sau consuma ca atare. Este bogat in..
65,00 lei
TVA inclus:65,00 lei
Brand: NUTREND Model: Nutrend Flexit Drink 400 g
Nutrend Flexit Drink 400 g | Complex pentru articulatiiFlacon de 400 g (20 de portii)Flexit Drink de la Nutrend este un produs unic pentru o ingrijire completa a articulatiilor. Are grija de incheieturi si previne uzura tendoanelor si ligamentelor. Flexit ajuta si la sanatatea pielii, a parului si a..
75,00 lei
TVA inclus:75,00 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Politica Cookies
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.