Meniu
Your Cart

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 400 LEI Cumpara Acum!

Articulatii si Ligamente


Brand: UNIVERSAL Model: ANIMAL FLEX 44 PACHETE-UNIVERSAL
Nici un alt supliment proiectat pentru tendoane si ligamente nu a câștigat mai multe premii și distincții decât Animal Flex. De ce? Pentru că Animal Flex lucrează. Animal Flex a câștigat prestigiosul titlu de "Suplimentul  anului"  opt ani la rând. Dar, mai important, A..
185,00 lei
TVA inclus:185,00 lei
Animal Flex, 369g, Universal
Nou Sold Out
Brand: UNIVERSAL Model: Animal Flex, 369g, Universal
Universal Nutrition's Animal Flex este un supliment alimentar sub formă de pudră formulat cu diferite vitamine și minerale și, în plus, extracte de plante și sulfați de condroid.CĂ ARTICULAȚIILE TALE NU MAI SUFERĂDupă ani de uzură comună din cauza sportului, viața activă și o rutină intens..
125,00 lei
TVA inclus:125,00 lei
Brand: BIOTECH USA Model: Arthro Guard, 120caps, BiotechUsa
Prezentare ProdusBioTech din Statele Unite ale Americii Arthro Guard  îmbină forțele diferitelor substanțe pentru a oferi îngrijire 360 °. Formula este superbă include 1000 mg de glucozamină, 1000 mg de condroitină, 1000 mg de MSM și 500 mg de ulei de flax. În plus, există un amestec special de..
95,00 lei
TVA inclus:95,00 lei
Brand: WEIDER Model: COLLAGEN 300 G WEIDER
Pulbere solubila pe baza de peptide de colagen bovin (100% Peptan®), acid hialuronic, vitamina C si magneziu. Cu indulcitori.Weider Collagen este o pulbere solubilă pe baza de peptide de colagen bovin (100% Peptan®), acid hialuronic, vitamina C și magneziu. Cu îndulcitori.Colagenul este o prote..
64,00 lei
TVA inclus:64,00 lei
Brand: NUTREND Model: Flexit Gold Drink 400G + Flexit Gold Gel
Printre cele mai importante substanțe active din FLEXIT GOLD DRINK este peptida specială de colagen din pește Naticol ®, produsă prin hidroliza enzimatică, care iese în evidență prin greutatea sa moleculară scăzută. Un alt ingredient activ este metilsulfonilmetanul (MSM), care conține sulf organic. ..
80,00 lei
TVA inclus:80,00 lei
Brand: NUTREND Model: Flexitgold Drink, 10X20g Orange, NUTREND
FLEXIT GOLD DRINK este o băutură instantanee extraordinară care conține nouă ingrediente active cu un mare efect nutrițional și fiziologic. Cele mai importante substanțe active se găsesc în peptida specială de colagen pește Naticol ® , produsă prin hidroliză enzimatică, care se remarcă dat..
52,00 lei
TVA inclus:52,00 lei
Brand: BIOTECH USA Model: GLUCOSAMINE 500 BIOTECH 60 CAPS 57G
Glucosamine 500 BioTech!În caz contrar exerciţiile efectuate în timpul antrenamentelor pot deveni dureroase şi pot întrerupe timpuriu cariera sportivă.Folosirea acestui produs este recomandat tuturor cu scopul de a împiedica apariţia durerilor articulare. Glucosamine 500 BioTech previne accidentarea..
56,00 lei
TVA inclus:56,00 lei
Brand: BIOTECH USA Model: Glucosamine, 60 cps, Biotech USA
Chondroitin Glucosamine - este un supliment creat special pentru sănătatea articulaţiilor. Cu o combinaţia perfectă de nutrienţi, Chondroitin Glucosamine reduce inflamaţia şi durerea încheieturilor.Chiar dacă aveţi muşchi enormi şi un procent foarte scăzut de ţesut adipos, este foarte importantă şi ..
50,00 lei
TVA inclus:50,00 lei
Brand: SCITEC NUTRITION Model: JOINT X, 100 cps, Scitec Nutrition
JOINT-X este o formulă complexă de 4 ingrediente, concepută în principal pentru a contribui la menținerea articulațiilor normale. Conține bine-cunoscutul și popularul sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină, gelatină și metilsulfonilmetan, cunoscut și sub numele de MSM (gelatina este colag..
65,00 lei
TVA inclus:65,00 lei
Brand: GOLD NUTRITION Model: MUSCLE REPAIR 60 CAPS GOLD NUTRITION
Gold Nutrition Muscle repair | recuperare muscularaIngredientele din acest supliment nutritiv sport de la Gold Nutrition ajuta la recuperare musculara , reduce durerea si inflamatia .  Turmericul ajută la diminuarea inflamaților cauzate de artrită, entorse musculare, umflături și dureri cauzate..
90,00 lei
TVA inclus:90,00 lei
Brand: SCITEC NUTRITION Model: SHARK CARTILAGE SCITEC 75 CAPS 54G
Cartilajul de rechin este izvorul natural al condroitin sulfatului care este o importantă cheie în alcătuirea cartilajelor din articulaţii. Shark Cartilage conţine substanţele pentru integritatea încheieturilor deteriorate, efectul substanţelor sunt considerate diminuării inflamaţiilor. De accea con..
53,00 lei
TVA inclus:53,00 lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Politica Cookies
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.