Meniu
Your Cart

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 400 LEI Cumpara Acum!

OLIMP NUTRITION

Brand: OLIMP NUTRITION Model: Aakg Extreme Mega Caps Olimp 120 caps
Arginina Alfa Ketoglutarat (AAKG) este o sare obtinuta din aminoacidul de arginina si acidul alfa-ketoglutaric.Produs destinat pentru crestere musculara sporita, performanta fizica intensa si o mai buna transformare a nutrientilor in organism.Arginina alfa-ketoglutarat sub forma de capsule cu absorb..
90,00 lei
TVA inclus:90,00 lei
Brand: OLIMP NUTRITION Model: Aminoacizi BCAA 1100 Mega Caps, 120 capsule, Olimp
BCAA MEGA CAPS 120 capsuleBCAA MEGA CAPS 120 caps. este un supliment alimentar cu catena ramificata de aminoacizi, fiecare capsula avand o compozitie de aminoacizi BCAA in proportie de 2:1:1.Suplimentul mai contine si vitamina B6 ce ajuta la o absorbtie maxima.BCAA au efect anabolic si nu ..
80,00 lei
TVA inclus:80,00 lei
Brand: OLIMP NUTRITION Model: Argi Power Mega Caps 120 caps Olimp Sport Nutrition
Arginina | Olimp Sport Nutrition | Argi Power Mega Caps | 120 capsuleUtilizare recomandata: 1 capsula zilnic inainte de antrenament sau inaintea activitatii sexuale, luati impreuna cu o cantitate mare de apa. Inainte de utilizare, consultati medicul           ..
87,00 lei
TVA inclus:87,00 lei
Brand: OLIMP NUTRITION Model: GLUTAMINE 1400 MEGA CAPS OLIMP 120 CAPS
Glutamine 1400 Mega Caps de la Olimp Sport Nutrition reprezinta un supliment sub forma de capsule, care contine 100% glutamina micronizata, un aminoacid care se gaseste in doze mari in muschi si in plasma.Glutamina este cel mai important aminoacid pentru ajustarea tesutului ..
85,00 lei
TVA inclus:85,00 lei
Brand: OLIMP NUTRITION Model: Pre workout, Pump Xplode Powder, 300g, Olimp
1. Ce este Pump Xplode?Olimp Sport Nutrition prezinta o pregatire completa inainte de antrenament, care este raspunsul la problemele si nevoile pietei actuale. Pump Xplode este o compozitie a celor mai importante ingrediente, al caror efect este de a ne stimula potentialul ascuns si de a ne pregati ..
115,00 lei
TVA inclus:115,00 lei
Brand: OLIMP NUTRITION Model: Taurine, 120caps, Olimp
Taurina este un aminoacid produs din metionină și cisteină. Corpul uman produce cantități mari de taurină, dar acestea nu sunt suficiente, mai ales la persoanele mai tinere și la corpurile în curs de dezvoltare. Taurina ajută la reducerea producției de serotonină în organism, un hormon car..
45,00 lei
TVA inclus:45,00 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Politica Cookies
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.