Meniu
Your Cart

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 400 LEI Cumpara Acum!

Scitec Nutrition

Brand: Scitec Nutrition Model: Colagen lichid, 1000 ML, Scitec Nutrition
Găsit în articulații, piele, păr și unghii!FORTIFICAT CU VITAMINA B6!40 PORȚII PE STICLĂ!Colagenul este un grup de proteine ​​naturale care se găsesc la animale, în special în carne și țesuturile conjunctive ale vertebratelor. Este o proteină fibroasă dură, care este un component important al ț..
106,00 lei
TVA inclus:106,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: Mega glutamină,120 capsule, Scitec Nutrition
Glutamina este cel mai abundent aminoacid din sângele uman. Glutamina poate deveni condițională esențială în anumite situații, inclusiv antrenament fizic intensiv, atunci când organismul nu își poate satisface nevoile prin sintetizarea glutaminei. Acest aminoacid esențial condiționat poate..
85,00 lei
TVA inclus:85,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: 100% Creatine monohidrat ,300g, Scitec Nutrition
Creatina este un acid organic azotat care apare la vertebrate. Aproximativ 95% din creatină din organism este localizată în mușchii scheletici. Ajută la aprovizionarea cu energie a tuturor celulelor, în primul rând a mușchilor, prin creșterea formării adenozinei TriPhosphate (ATP) care acționează ca..
49,00 lei
TVA inclus:49,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: 100% Creatine monohidrat ,500g, Scitec Nutrition
Creatina este un acid organic azotat care apare la vertebrate. Aproximativ 95% din creatină din organism este localizată în mușchii scheletici. Ajută la aprovizionarea cu energie a tuturor celulelor, în primul rând a mușchilor, prin creșterea formării adenozinei TriPhosphate (ATP) care acționează ca..
65,00 lei
TVA inclus:65,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: 100% WHEY PROTEIN PROFESSIONA SCITEC NUTRITION 500 G
SCITEC Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent.Whey protein este considerata cea mai buna proteina, cu are cea mai ridicata valoare biologica . Whey Protein Professional 100% are un profil de aminoacizi imbunatatit si o concentratie mai ridicata c..
65,00 lei
TVA inclus:65,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: 100% Whey Protein Professiona Scitec Nutrition 920 g
Proteina de zer cu valoare biologica inalta ultrafiltrata!100% din proteina de zer!Continut excelent de aminoacizi!Intarita cu glutamina!Cu efect de intarire al sistemului imunitar!Formula fara aspartam!Intarit cu enzime digestive pentru absorbtie mai eficienta!100 % Whey Protein este o formula 100%..
126,00 lei
TVA inclus:126,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: AAKG SCITEC 100 CAPS 93G
În AAKG, arginina alfa-ketoglutarat aminoacidul arginina este legată cu alfa-cetoglutarat care este un intermediar cheie în ciclul energetic Krebs și, de asemenea, în metabolismul aminoacidelor. Alfa-cetoglutaratul este unul dintre cei mai importanți transportori de azot pe căile metabolice. Arginin..
49,00 lei
TVA inclus:49,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: AMINO LIQUID 50 SCITEC 1000ML
Amino Liquid 50 Mirabelle Aceasta formula furnizeaza intregul spectru de aminoacizi incluzand totiaminoacizii esentiali cu scopul de a optimiza functionarea organismului uman in conditii de stress si de antrenament fizic intens. Acest produs lichid denumit “incarcator/regenerator express” reprezinta..
106,00 lei
TVA inclus:106,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: BCAA 6400 SCITEC 125 TABS
BCAA 6400 - Cel mai esential aminoacid pentru masa musculara in tablete. Este o formula de aminoacizi cu catena ramificata, constand din Leucina, Isoleucina si Valina. Aminoacizii cu catena ramificata fac parte din gupul de 9 aminoacizi esentiali cele pe care organismul uman nu le poate sintetiza, s..
65,00 lei
TVA inclus:65,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: Caffeine 100 tbl - Scitec Nutrition
Caffeine este cafeina sub formă de tablete pentru sportivi. O capsulă conține până la 100 mg de cafeină, care servește ca un stimulent eficient. Ajută la creșterea rezistenței fizice și îmbunătățirea performanței, asta la administrarea a doar 3 mg de cafeină&n..
32,00 lei
TVA inclus:32,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: CALCIUM-MAGNESIUM SCITEC 100 TABS 225.G
Essentials Calcium - Magnesium sunt minerale importante de calciu și magneziu sub formă de capsule, în raportul popular de 2:1. Corpul nostru depozitează o cantitate mare de calciu și magneziu, a căror parte importantă (în cazul calciului) se găsește în oase, de unde, în caz de n..
29,00 lei
TVA inclus:29,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: CARNI X SCITEC 60 CAPS 36G
L-Carnitina are rolul principal de a transporta amino-grăsimile în celulele organismului, unde de fapt se produce energia şi grăsimile ard complet. Carni X ajuta la un bioritm corect, împiedica producerea enzimelor musculare, măreşte transportul de oxigen, ceea ce întârzie oboseala corporală. Deoare..
63,00 lei
TVA inclus:63,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: CHROMIUM PICOLINATE SCITEC 100 TABS 40G
Chromium Picolinate este un supliment natural cu crom, rezultat din combinația dintre acid picolinic și crom. Acidul picolinic asigură o mai bună stabilitate a cromului pentru a fi mai mai bine absorbit și utilizat de organismul uman. Cromul este un mineral esențial car..
29,00 lei
TVA inclus:29,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: CLA SCITEC 60 CAPS 85G
CLA - Supliment alimentar, cu Acid Linoleic Conjugat (CLA) care contribuie la obtinerea si mentinerea masei corporale normale. Suport pentru dietă!Acidul Linoleic Conjugat (CLA) oferã (în cazul celor care tin un regim alimentar) suport în mentinerea masei musculare în timpul pierderii exce..
70,00 lei
TVA inclus:70,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: ENERGIZANT HOT BLOOD 3.0,25 PLICULETE SCITEC 500G
HOT BLOOD 3.0 te ajuta la atingerea limitei maximale, prin cresterea volumelor celulelare din sange-muschi, si la marirea fortei, energiei si focusului mental. Noua generatie de Beta-alanina pentru intensificarea performantelor mai bune! Complex pentru absorbtie mai eficienta! Pulbere aromata, ..
110,00 lei
TVA inclus:110,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: JUMBO PROFESSIONAL SCITEC 1620 G
Jumbo Professional este un gainer pentru creșterea voluminoasă a masei musculare, care oferă substanţe active şi nutrienţii suplimentari esenţiali în cantităţi optime. Jumbo Professional este versiunea îmbunătățită a gainer-ului iniţial Jumbo, conceput pentru cei care a..
137,00 lei
TVA inclus:137,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: MACATRON SCITEC 108 CAPS
MACATRON Optimizator hardcore de testosteron și estrogen: complex testosteron MACA, Testofen®, DAA MACATRON este un optimizator complex de testosteron și estrogen cu 13 componente puternice atent selectate. DAA-ul, planatele medicinale între care MACA, care este cunoscut ca afrodisiac, dar pe lângă ..
95,00 lei
TVA inclus:95,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: MEGA ARGININE - SCITEC NUTRITION 120 CAPS
Mega Arginina promovează creșterea nivelului de oxid nitric, dilată vasele de sânge și astfel susține creșterea puterii și a rezistenței. În acest fel, substanțele nutritive ajung mai repede în mușchi, întârzie oboseala și astfel se îmbunătățește regenerarea mușchilor. Arginina p..
106,00 lei
TVA inclus:106,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: MEGA ARGININE SCITEC 140 CAPS
Mega Arginine de la Scitec Nutrition este un supliment nutritiv ce actioneaza ca un precursor al oxidului nitric cu rol vasodilatator si efect de pompare.Sportivii care consuma arginina beneficiaza de cresterea capacitatii de antrenament si cresterea absorbitiei nutrientilor catre cel..
140,00 lei
TVA inclus:140,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: MEGA ARGININE SCITEC 90 CAPS
Mega Arginina este un supliment cu arginină, care promovează creșterea nivelului de oxid nitric, prin urmare, dilată vasele de sânge și, astfel, crește nivelul de oxigenare a inimii și a mușchilor și îmbunătățește, de asemenea, erecția. Sportivii consumă arginină pentru a le crește fluxul ..
98,00 lei
TVA inclus:98,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: Mega Glucosamine (100 caps.), Scitec Nutrition
Din cauza asta are rol important în conservarea stării de sănătate a articulaţiilor. Glucozamina accelerează regenerarea articulaţiilor afectate, îmbunătăţeşte funcţia şi mobilitatea lor. Cu toate acestea, glucozamina are efect analgezic şi antiinflamator. Sinergeticele glucozaminei sunt MSM, condro..
56,00 lei
TVA inclus:56,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: Mega Glutamine Caps (90 caps.), Scitec Nutrition
MEGA GLUTAMINE – ANTRENAMENTE INTENSIVE1400 Mg capsule de L-Glutamina!Stimularea productia hormonului de crestere!Creste volumul celular!Stimularea sintezei proteice!Scaderea oboselii!Intarirea sistemului imunitar!Stimularea sanatatii ficatului si intestinelor!Prin suplimentarea cu glutamina vei fi ..
71,00 lei
TVA inclus:71,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: MONSTER PAK SCITEC 60 PACKETS 413G
Monster Pak ca baza vitamine şi minerale de înaltă calitate şi numeroase substanţe speciale pentru creşterea performanţei! Vitaminele şi mineralele sunt nutrienţi foarte esenţiale, prin urmare, trebuie să fie asigurat cantitatea necesară în mod adecvat pentru menţinerea sănătăţii optime şi performan..
190,00 lei
TVA inclus:190,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: PULBERE ENERGIZANTA HOT BLOOD 3.0 SCITEC
Scitec prezinta formula lor unica de pre-workout Hot Blood 3.0Daca doriti sa atingeti limitele unui volumul vascular maxim (pompare fantastica!), volum muscular, focusare, putere, energie si atentie mentala, aveti nevoie doar de Hot Blood 3.0! Formula noastra complexa actioneaza prin stimularea..
84,00 lei
TVA inclus:84,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: SHAKER SCITEC NUTRITION 700ML
 Shaker nou de la Scitec Nutrition cu recipient din plastic cu înșurubare pentru a evita scurgerile. Un shaker de calitate care nu curge, ideal pentru mixarea băuturilor proteice.  Shakerul poate fi de folos, la amestecarea si prepararea proteinelor, sau bauturilor energizante, c..
13,00 lei
TVA inclus:13,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: SHARK CARTILAGE SCITEC 75 CAPS 54G
Cartilajul de rechin este izvorul natural al condroitin sulfatului care este o importantă cheie în alcătuirea cartilajelor din articulaţii. Shark Cartilage conţine substanţele pentru integritatea încheieturilor deteriorate, efectul substanţelor sunt considerate diminuării inflamaţiilor. De accea con..
53,00 lei
TVA inclus:53,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: SUPER GUARANA SCITEC 100 TABS
Super Guarana - arzător de grăsimi, însă de asemenea are efect de creştere a capacității mentale!Guarana este sursa coffeinei și altor plantelor naturale și bioactive. Crește furnizarea de energie a organismului, performanța intelectuală (concetrația, focus), în aceași timp scade pofta și ..
35,00 lei
TVA inclus:35,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: T-360 SCITEC 108 CAPS
Scitec T-360 (alias Testopump) - 108 capsuleFormulă pentru creşterea testosteronului şi performanţei. * maximizează producţia proprie de testosteron;* stimulează dorinţa sexuală şi vitalitatea;* super-matrix testopump: tribulus, l-carnitină, alc, și arginină;* tribulus terrestris cu conţinut in..
95,00 lei
TVA inclus:95,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: ULTRA AMINO SCITEC 200 CAPS
Ultra Amino este facut din proteina de zer izolat, ultrafiltrat si hidrolizat, din cea mai inalta calitate, si este deja cunoscut rolul lui in intarirea sistemului immunitar si care se utilizeaza cel mai bine in tesuturile musculare. Aminoacizii din zer, din punctul de vedere a muschilor, conti..
59,00 lei
TVA inclus:59,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: Volumass 35 Professional Scitec Nutrition 1200 gr
Produsul Volumass 35 este cel mai cunoscut pana in zilele de astazi si acestui produs, varianta cea mai proaspata si mai moderna este Volumass 35 Professional.Antrenamentul nu este de folos daca nu sti sa te regenerezi din ea si nu asiguri sustinere corespunzatoare de nutritie la dezvoltar..
114,00 lei
TVA inclus:114,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: VOLUMASS 35 SCITEC DOUBLE DUTCH 1200G
Constituie o hrană completa şi instanţă pentru muşchi. Volumass 35 a fost conceput pentru atleţi, care au nevoie de mai mulţi nutrienţi, datorită masei lor musculare, sau nivelului de activitate mărit. Volumass conţine mai multă creatina, proteine de calitate şi în cantitate mai mare, şi are o valoa..
107,00 lei
TVA inclus:107,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: ZMB6 SCITEC 60 CAPS 49G
ZMB6 este o combinație de minerale și vitamine - zinc, magneziu și vitamina B6. Zincul și magneziul sprijină sinteza normală a proteinelor, pentru a menține starea normală a oaselor și joacă un rol important în diviziunea celulară. Zincul si vitamina B6 contribuie la buna funcționare ..
58,00 lei
TVA inclus:58,00 lei
Afişare 1 - 32 din 32 (1 pagini)
Politica Cookies
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.