Meniu
Your Cart

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 400 LEI Cumpara Acum!

DIET FOOD

Brand: DIET FOOD Model: Coconut Drink, DIET FOOD, 200g
Laptele de nucă de cocos bio este un produs 100% natural și organic, ceea ce înseamnă că nu veți găsi aici aditivi sub formă de coloranți, umpluturi, regulatori, conservanți și alte substanțe nesănătoase. Este fabricat din lapte de cocos proaspăt stors, poate înlocui laptele obișnuit. Este adăugarea..
35,00 lei
TVA inclus:35,00 lei
Brand: DIET FOOD Model: Ulei de cocos MCT - pulbere, Diet Food, 100g
MCT obtinut 100% din nuca de cocos, recomandat sportivilor si persoanelor fizice active, produs natural.Caracteristici: produs natural, keto friendlyGramaj: 100gDescriere produs: MCT pulbere (trigliceride cu lant mediu) reprezinta o grasime sanatoasa, extrasa doar din nuca de coc..
48,00 lei
TVA inclus:48,00 lei
Brand: DIET FOOD Model: Zahar de cocos bio, Diet Food, 400g
Zahar cocos bio cu indice glicemic scazut, produs bio nerafinat din muguri de palmier de cocos, recomandat pentru copii, femei gravide si persoanelor care sufera de diabet zaharat.  Caracteristici: produs bioGramaj: 400gDescriere produs: zahar de palmier de cocos organic.Est..
25,00 lei
TVA inclus:25,00 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Politica Cookies
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.