Meniu
Your Cart

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 400 LEI Cumpara Acum!

SUAYU

Brand: SUAYU Model: BreathAid-SUAYU
BreathAid:– Amelioreaza rinita alergica, astmul si bronsita.– Favorizeaza starea organismului ca raspuns la sensibilitatea la iritantii de mediu, polene, par de animale, praf de casa, acarieni si altele.– Are proprietati mucolitice – lichefiaza secretia bronsica.– Are efect anti-histaminic – elimina..
84,00 lei
TVA inclus:84,00 lei
Brand: SUAYU Model: ConstiAid -SUAYU
ConstiAid este o formula patentata eficienta in cazuri de constipatie. Formula ConstiAid a fost elaborata potrivit sistemelor medicale ale rasaritului, fiind confirmata de catre metodele stiintifice contemporane.Сontine 9 ingrediente naturale puternici din plante medicinale.ConstiAid, 30caps, 440mg..
84,00 lei
TVA inclus:84,00 lei
Brand: SUAYU Model: ProstiAid-SUAYU
PROSTIEID este o formulă patentată pentru prostată sănătoasă. Formula PROSTIEID a fost inventată potrivit sistemelor medicale ale răsăritului, fiind confirmată de către metodele stiintifice contemporane.Сontine 6 ingrediente naturale puternici din plante medicinale.PROSTIEID 30caps, 750mgUn produs e..
84,00 lei
TVA inclus:84,00 lei
Brand: SUAYU Model: МenstruAid-SUAYU
MenstruAid este o formula patentata pentru desfasurarea regulata, nedureroasa si usoara a ciclului menstrual, pentru balanta hormonala la femeile si pentru sanatate reproductiva.Contine un numar mai mare de 10 ingrediente naturale din plante medicinale.МenstruAid 30caps, 450mgUn produs eficient, car..
84,00 lei
TVA inclus:84,00 lei
Brand: SUAYU Model: CholestAid -SUAYU
CholestAid este o formula patentata pentru scaderea nivelelor de colesterol si trigliceride. Formula CholestAid a fost inventata potrivit sistemelor medicale ale rasaritului, fiind confirmata de catre metodele stiintifice contemporane.Сontine 11 ingrediente naturale puternici din plante medicinale.C..
84,00 lei
TVA inclus:84,00 lei
Brand: SUAYU Model: DiabetAid-SUAYU
DIABETAID е o formula originala formata din ingrediente pe baza de plante standardizate, care ajuta la reducerea semnificativa a nivelului de zahar din sange.DIABETAID, 30 capsule, 450 mg– Formula brevetata pentru influentare diabet de tip 2– Are un efect benefic pronuntat in afectiunile pre-diabeti..
84,00 lei
TVA inclus:84,00 lei
Brand: SUAYU Model: ImmuneAid -SUAYU
IMMUNEAID е o formula originala formata din ingrediente pe baza de plante standardizate, care ajuta pentru a mentine imunitatea puternica, atat in lunile reci, cat si in lunile de vara.IMMUNEAID, 30caps, 725mg– Contribuie la o aparare eficienta antivirala.– In mod eficient lupta cu in..
84,00 lei
TVA inclus:84,00 lei
Brand: SUAYU Model: UtAid-SUAYU
UTAid este un produs specializat pentru rezolvarea permanenta si eficienta a afectiunilor legate de cistita, cistita acuta, cistita cronica, uretrita si inflamatia cailor urinare si tractului urinar. Formula UTAid a fost creata conform sistemelor medicale orientale si este confirmata de metode stiin..
84,00 lei
TVA inclus:84,00 lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Politica Cookies
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.