Meniu
Your Cart

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 400 LEI Cumpara Acum!

QNT

Brand: QNT Model: CREATINE MONOHYDRATE 200 tablete QNT
Creatina este cel mai important component al suplimentelor actuale destinate dezvoltării masei musculare, producând rezultate pozitive la toți cei care o folosesc.Organismul asimilează ușor creatina, cu condiția să se mențină exercițiile fizice care obligă organismul să dezvolte masa musculara pentr..
94,00 lei
TVA inclus:94,00 lei
Brand: QNT Model: Creatine Monohydrate 300 g QNT
CREATINA MONOHIDRATA QNT:• contribuie la imbunatatirea performantelor sportive• creste congestia musculara• contribuie la o mai buna refacerePudra de creatina monohidrata este un supliment ideal pentru sportivii care vor sa isi imbunatateasca forta. Creatina QNT este pura si ideala in combinatie cu ..
130,00 lei
TVA inclus:130,00 lei
Brand: QNT Model: LIGHT DIGEST WHEY PROTEIN 500g QNT
LIGHT DIGEST WHEY PROTEIN este o nouă generație de proteine extrem de lejeră, care poate fi consumată în cadrul oricărui program de menținere și tonifiere musculară, pierdere în greutate, recuperare.LIGHT DIGEST WHEY PROTEIN se dizolvă ușor în apă sau în lapte și se digeră foarte bine grație prezenț..
89,00 lei
TVA inclus:89,00 lei
Brand: QNT Model: METAPURE ZERO CARB 480gr QNT
Metapure Zero Carb este realizată exclusiv din izolat proteic ultra-filtrat datorită metodei sale de procesare cu tehnologie înaltă și temperatură foarte scăzută. Fără carbohidrați și cu un conținut de lactoză aproape de zero, această proteină este și foarte ușor de digerat.Metapure Zero Carb este r..
115,00 lei
TVA inclus:115,00 lei
Brand: QNT Model: METAPURE ZERO CARB 908gr QNT
Metapure Zero Carb este realizată exclusiv din izolat proteic ultra-filtrat datorită metodei sale de procesare cu tehnologie înaltă și temperatură foarte scăzută. Fără carbohidrați și cu un conținut de lactoză aproape de zero, această proteină este și foarte ușor de digerat.Metapure Zero Carb este r..
199,00 lei
TVA inclus:199,00 lei
Brand: QNT Model: OMEGA 3 60 GELCAPS QNT
Omega 3 - 60 softgels este un supliment alimentar care furnizează acizi grași omega-3, un nutrient esențial pentru sănătatea generală a organismului.Beneficii:ajuta la reducerea inflamației și a tensiunii arteriale, precum și la îmbunătățirea nivelului de colesterol, ceea ce poate reduce riscul..
50,00 lei
TVA inclus:50,00 lei
Brand: QNT Model: PREWORKOUT PUMP RX 300G QNT
PRE-WORKOUT EXTRA CONCENTRATED QNT:• ofera congestie musculara rapida• ajuta la imbunatatirea performantelor sportive• creste rezistenta si forta musculara• stimuleaza concentrarea in timpul antrenamentelorPre-workout-ul Pump RX de la QNT te va ajuta sa iti duci antrenamentele la nivelul urmator. Cu..
99,00 lei
TVA inclus:99,00 lei
Brand: QNT Model: ZINC 100 CAPS QNT
Aproximativ 60% din zincul existent in organism, se gaseste in muschii scheletici. Zincul este o componenta esentiala pentru enzime si joaca rolul central in apararea sistemului imunitar. Zincul contribuie la formarea anticorpilor, precum si la buna functionare a splinei, timusului, ganglionilor lim..
40,00 lei
TVA inclus:40,00 lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Politica Cookies
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.