Meniu
Your Cart

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 400 LEI Cumpara Acum!

DORIAN YATES

Brand: DORIAN YATES Model: Dorian Yates Nutrition BlackBombs 60 Tabs
BlackBombs de la Dorian Yates Nutrition este un arzator de grasimi puternic ce contine ingrediente eficiente, dovedite stiintific.Echilibreaza apetitul si suprima pofta de gustari, ajutandu-te sa ai un regim echilibrat fara a simti sa nevoia de a trisa.BlackBombs contine mai multe ingrediente t..
170,00 lei
TVA inclus:170,00 lei
Brand: DORIAN YATES Model: Dorian Yates Nutrition Blood & Guts 380 g
Pre-workout Blood & Guts de la Dorian Yates Nutrition reprezinta un complex de ingrediente menite sa imbunatateasca performantele fizice si capacitatea mentala de concentrare in timpul antrenamentelor.Blood & Guts contine ingrediente puternice, precum malatul de citrulina, arginina AAKG si b..
145,00 lei
TVA inclus:145,00 lei
Brand: DORIAN YATES Model: Dorian Yates Nutrition Creatine Monohydrate 300 g
Pudra noastră de creatină 100% monohidrat contribuie la creșterea masivă a performanței sportive și a forței de antrenament în sală.O formulă eficientă, cu absorbție rapidă care nu mai necesită faza de încărcare.Creatina monohidrat a fost utilizată în domeniul sportiv și studiată timp de zeci de ani..
135,00 lei
TVA inclus:135,00 lei
Brand: DORIAN YATES Model: Dorian Yates Nutrition Game Changer Mass Gainer 3 kg
Game Changer Mass de la Dorian Yates Nutrition este un gainer revolutionar care contine un amestec puternic de proteine si carbohidrati, fiind imbogatit cu vitamine si minerale, aminoacizi (inclusiv aminoacizi BCAA), creatina monohidrata, extracte din plante si nutrienti esentiali. Cu un continut mi..
240,00 lei
TVA inclus:240,00 lei
Brand: DORIAN YATES Model: Dorian Yates Nutrition ShadoWhey 2 kg
Shadowhey este cel mai calitativ concentrat proteic disponibil pe piață, conținând peste 23 de grame de proteină per servire.Bogat în mod natural în BCAA și glutamină, Shadowhey este digerat rapid și perfect post-workout sau ca o sursă convenientă de proteine între mese de-a lungul zilei.Dispon..
305,00 lei
TVA inclus:305,00 lei
Brand: DORIAN YATES Model: Dorian Yates Nutrition ShadoWhey Isolate 2 kg
Shadowhey Isolate iti ofera 26 g de proteina per portie. Include toti aminoacizii necesari pentru refacerea si cresterea musculaturii dupa orice tip de excercitii fizice: pentru forta, rezistenta sau fitness.Shadowhey Isolate contine numai izolat de proteine ​​din zer, filtrat in flux incr..
375,00 lei
TVA inclus:375,00 lei
Brand: DORIAN YATES Model: Dorian Yates Nutrition The Creatine 316 g
The Creatine este o combinație de 3 grame de creatină monohidrat cu 3 grame de tri-creatină malat care crește masiv performanța și puterea în sala de antrenament.Fortificată cu o cantitate subtilă de Beta-Alanină și Taurină, The Creatine îmbunătățește contracțiile musculare și metabolismul..
135,00 lei
TVA inclus:135,00 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Politica Cookies
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.