Meniu
Your Cart

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 400 LEI Cumpara Acum!

Creatine Creapure, 250g, Pro Nutrition

Creatine Creapure, 250g, Pro Nutrition
Hot Sold Out
Creatine Creapure, 250g, Pro Nutrition
  • Disponibilitate: Sold Out
  • Model: Creatine Creapure, 250g, Pro Nutrition
Vizualizări: 1564
65,00 lei
TVA inclus: 65,00 lei

Ce ar trebui să știi despre Creatine Creapure

Creatina monohidrată contribuie la creșterea producției de trifosfat de adenozină din țesutul muscular, substanță care generează energia necesară pentru contracțiile musculare. Astfel, acest supliment nutritiv te va ajuta să lucrezi mai intens și pentru mai mult timp atunci când te antrenezi, îmbunătățindu-ți rezultatele și ajutându-te să-ți dezvolți musculatura într-un mod rapid și foarte eficient.

Pentru cine este recomandat Creatine Creapure

Creatina monohidrată poate fi de un real ajutor atât pentru sportivii aflați la început de drum, pe care îi va ajuta să-și dezvolte mai rapid și mai eficient musculatura corpului, cât și pentru cei experimentați, care se vor bucura de un nivel crescut de energie și de o îmbunătățire a performanțelor atunci când lucrează la sală.

Ce beneficii are Creatine Creapure

Unul dintre cele mai importante beneficii ale consumului de Creatine Creapure se va face simțit chiar în timpul antrenamentelor tale, acest supliment jucând un rol important în creșterea nivelului tău de atenție, energie și în îmbunătățirea performanțelor tale. Astfel, cu ajutorul Creatine Creapure vei putea să faci față chiar și la cele mai intense antrenamente, cu un efect important și asupra rezultatelor tale.

De asemenea, creatina monohidrată va face mai ușor procesul de recuperare al organismului de la finalul antrenamentelor, reducând deteriorarea și inflamarea țesuturilor musculare după sesiunile de efort intens.

Nu în ultimul rând, Creatine Creapure va avea o contribuție importantă la volumizarea și definirea musculaturii organismului tău, ajutându-te să-ți atingi obiectivele mai ușor și mai rapid, indiferent de programul tău de antrenament.

Când ar trebui să consumi Creatine Creapure

Cel mai potrivit moment pentru a consuma Creatine Creapure este cu 30 de minute înainte de antrenament. Astfel, vei putea să-ți îmbunătățești performanțele și rezultatele din timpul sesiunilor tale de exerciții, dar, în același timp, vei ușura și recuperarea fibrelor musculare de la finalul antrenamentului.

Cum se administrează Creatine Creapure

Doza optimă de creatină monohidrată este de 5 grame sau o jumătate de măsură, dizolvată în 500 ml de apă, lapte, suc de fructe sau ceai. Creatina nu ar trebui niciodată consumată cu băuturi care conțin cofeină. După 8 săptămâni de consum regulat se recomandă o pauză de câteva săptămâni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Puteti veni oricand la magazinul nostru situat in incinta complexului comercial Bucur Obor! Orice preferinta poate fi satisfacuta de magazinul SuperSuplimente.ro


  • Produse de cea mai bună calitate
  • Cele mai bune servicii pentru clienții noștri
  • Garanție cu banii înapoi în 30 de zile
Politica Cookies
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.