Meniu
Your Cart

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 400 LEI Cumpara Acum!

Politica Returnare

Conform dispozitiilor Ordonantei de Urgenta nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor , un produs poate fi returnat in termen de 14 zile calendaristice de la momentul primirii. Costurile cu returul acestuia vor fi suportate de catre client. In acest interval, clientul trebuie sa anunte in scris comerciantul de intentia sa, iar produsul poate fi returnat doar daca este in aceeasi stare in care a fost livrat.


Ne rezervam dreptul de a refuza produsul la primire, in cazul in care acesta a fost folosit.


Contravaloarea produsului va fi returnata prin:


– ordin de plata in maxim 14 zile calendaristice de la primirea produsului.


Taxa de transport va fi suportata de catre client.


Termenul de 14 zile calendaristice prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator.


Un produs poate fi returnat in cazul in care nu a fost desigilat/utilizat.


Dreptul de retur in 14 zile calendaristice se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.supersuplimente.ro


Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.


Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.


Conform Ordonantei nr. 34/2014 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant.


Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.


Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre consumator.


Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email la adresa contact@supersuplimente.ro sau la numarul de telefon 0724.516.476. Programul nostru este de luni pana vineri intre orele 9:00-18:00 si sambata intre 10:00 si 14:00 .

Politica Cookies
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.