Meniu
Your Cart

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 400 LEI Cumpara Acum!

AMINO MAX 8000 325 TABLETE-GASPARI

AMINO MAX 8000 325 TABLETE-GASPARI
AMINO MAX 8000 325 TABLETE-GASPARI
 • Disponibilitate: In Stoc
 • Model: AMINO MAX 8000 325 TABLETE-GASPARI
Vizualizări: 2686
170,00 lei
TVA inclus: 170,00 lei
Acest produs beneficiază de livrare rapidă!
Livrare în 24 de ore de la confirmare cu doar 24 lei, fără taxe ascunse.

 AMINO MAX 8000 325 TABLETE-GASPARoferă aminoacizi cheie în formă de hidrolizat de proteină din zer și aminoacizi liberi L-leucină și taurină. O singură doză de produs conține până la 8000 mg de aminoacizi, pregătiți pentru instalare în masa musculară. Amestecul este conceput pentru cei care au nevoie de aportul lor în alimentațe, cei care necesită o recuperare rapidă, pentru dietă sau celule musculare deteriorate, sau sunt proiectate pentru a încuraja creșterea maximă a masei musculare. Acest produs unic oferă utilizatorilor săi, eficiență înaltă și agenți biologici disponibili, care oferă o gamă largă de blocuri de construcție necesari pentru creșterea masei musculare.

L-Leucina este un aminoacid pe care organismul nu-l poate produce și prin urmare, trebuie să fie furnizat din exterior. Acesta contribuie la regenerarea musculară, reglează zahărul din sânge, crește producția de hormoni de creștere și ajută la arderea grăsimilor  intra abdominali. L-Leucina este unul dintre aminoacizii BCAA și este considerat cel mai important aminoacid în prevenirea pierderii musculare deoarece este descompus și convertit în glucoză mai rapid decât alți aminoacizi – crește cantitatea de glucoză, împiedică organismul să folosească mușchii existenți pentru energie.

L-Taurina este o componentă importantă a acizilor biliari, care sunt utilizați în absorbția grăsimii. De asemenea, ajută la reglarea bătăilor inimii, menține stabilitatea membranelor celulare și reglează activitatea celulelor creierului. L-Taurina poate crește de asemenea acțiunea insulinei, îmbunătățirea toleranței la glucoză și crește acțiunea antioxidantă a substanțelor clasice care au efect important în creșterea proporției masei musculare. Cantități mari de L-Taurină se găsesc de asemenea în mușchii scheletici care joacă un rol esențial în reducerea daunelor musculare după exercițiile fizice intense și îmbunătățește performanța.

AMINO MAX 8000 325 TABLETE-GASPARI are următoarele caracteristici:

 • aminoacizi din surse de înaltă calitate
 • 91% hidrolizat de proteine din zer de lactoalbumină
 • îmbogățit cu extra L-leucină și L-taurină
 • susține creșterea masei musculare, a forței și a rezistenței
 • 8 grame de aminoacizi la o porție
 • absorbție super rapidă pentru livrare rapidă în mușchi
 • contribuie la regenerare
 • mărește producția hormonilor de creștere
 • ajută la arderea grăsimii intra-abdominale

Mod de administrare: Consumați 4 tablete înainte de antrenament și alte 4 tablete după antrenament.

A nu se depăși doza zilnică recomandată!
Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!
Produsul este contraindicat femeilor însărcinate sau care alăptează!
A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Puteti veni oricand la magazinul nostru situat in incinta complexului comercial Bucur Obor! Orice preferinta poate fi satisfacuta de magazinul SuperSuplimente.ro


 • Produse de cea mai bună calitate
 • Cele mai bune servicii pentru clienții noștri
 • Garanție cu banii înapoi în 30 de zile
Politica Cookies
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.