Meniu
Your Cart

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 400 LEI Cumpara Acum!

SHARK CARTILAGE SCITEC 75 CAPS 54G

SHARK CARTILAGE SCITEC 75 CAPS 54G
SHARK CARTILAGE SCITEC 75 CAPS 54G
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Model: SHARK CARTILAGE SCITEC 75 CAPS 54G
  • Greutate: 54.00g
Vizualizări: 670
53,00 lei
TVA inclus: 53,00 lei

Cartilajul de rechin este izvorul natural al condroitin sulfatului care este o importantă cheie în alcătuirea cartilajelor din articulaţii. Shark Cartilage conţine substanţele pentru integritatea încheieturilor deteriorate, efectul substanţelor sunt considerate diminuării inflamaţiilor. De accea consumarea poate ajuta la întreţinerea şi funcţionarea sănătoasă a articulaţiilor, cu folosirea acestuia putem mări introducerea substanţelor necesare pentru sinteza cartilajelor. Putem diminui durerile de articulaţii şi inflamaţii, putem creşte mobilitatea articulaţiilor. Scitec Essentials Shark Cartilage este un produs nutritiv de bază pentru toţi cei care au probleme cu articulaţii, sau cei care vor să anticipe aceste probleme.

Mod de administrare:
Preferabil se administrează zilnic 4-6 x 1 capsule în timpul mesei.
Se poate administra cu orice lichid.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Puteti veni oricand la magazinul nostru situat in incinta complexului comercial Bucur Obor! Orice preferinta poate fi satisfacuta de magazinul SuperSuplimente.ro


  • Produse de cea mai bună calitate
  • Cele mai bune servicii pentru clienții noștri
  • Garanție cu banii înapoi în 30 de zile
Politica Cookies
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.